Et nytt galleri!

Endelig! I dag lanserer vi NORDIC ART ISSUE, et Oslo-basert prosjekt som har som mål å koble sammen eksepsjonelle unge kunstnere og samlere. Da vi lette etter kunst ble vi raskt frustrerte over hvor vanskelig og tidkrevende det var å finne interessant kunst til rimelige priser.

Internett har åpnet nye muligheter til å finne nye kunstnere og lære om arbeidet deres før du bestiller det som passer best for deg. Målet vårt er å gjøre denne prosessen enklere ved å samle spennende nye kunstnere på ett og samme sted,  slik at du kan oppdage kunst på dine egne premisser. Videre har vi destillert utvalget ned til kunstnernes beste verk, for å skape en enkelt og smart samling på nett.

 


 


Målet vårt er å gjøre letingen etter kunst til en bedre opplevelse.

Nordic Art Issue representerer ved lansering 13 utvalgte kunstnere, og deler historiene og verkene deres. Hos oss finner du originale malerier, illustrasjoner, trykk og fotografier i begrenset opplag og av høy kvalitet.

Sjekk ut kunstnernes egne tekster, intervjuer, og studiobesøk, for å få innblikk i deres verden og hva som inspirerer dem.

Vi håper å kunne koble sammen rett kunstner med riktig kunstsamler. For oss handler det om kvalitet og autentisitet, og om å sette pris på den kreative prosessen og arbeidet. Vi håper vi kan formidle dette og samtidig gjøre letingen etter kunst enkel og gøy for deg som samler.