Finn kunsten som matcher deg!

Mange er usikre når det kommer til kjøp av kunst. Spørsmål som dukker opp er: "Vil det matche interiøret? Kommer jeg til å like det over tid? Er det en god investering?" Glem bekymringene - og let i stedet kunsten som matcher personligheten din.

 

- Fortell oss hvem du er, og vi forteller deg hvilken kunst du skal kjøpe! -

Er du reiselysten, eller en dedikert minimalist? Eller er du en kreativ sjel fanget på Løkka? Vi har samlet noen stereotyper og foreslår hvordan du kan samle kunst som reflekterer deg og interessene dine. 
Om du stadig føler en dragning mot rene linjer og duse farger, vil du kanskje også like best kunst som ikke er for prangende. Monokrome motiver og dempede farger behøver ikke bety kjedelig. Fokuser heller på spennende detaljer, et helhetlig inntrykk og teknikk. 
Phone Home av Charlotte Thorstvedt // Carmen av Madelen Isa Lindgren
Du vet hva du liker, gjør ofte gode kjøp og har en egen evne til å finne gjenstandene som øker i verdi over tid. Bruk tid på å orientere deg og invester i kunstnere som er på vei opp og frem. Bare husk å gå for det du liker! 
Uten Tittel #3 av Petter Nordhagen // LANDSKAP av Jeanette Lafontine
For deg er uttrykket "Less is more", nettopp det - bare et uttrykk. Og hvorfor begrense seg når det finnes så mange vakre gjenstander, farger og teksturer. For et maksimalistisk kjøp anbefaler vi å gå for kunst som popper. Tenk Pushwagner-inspirerte syrefarger, lekenhet og detaljer. 
Cray av Geirulv // Interdimensional Time Imagination Portal av Guttestreker
Om du helst hadde tilbragt et hvert ledig minutt på en fjelltopp eller ved sjøen, vil du kanskje like å ta med naturopplevelsene inn og henge dem på veggen. Med litt fotokunst kan du fråtse i spektakulære utsikter og vakker natur fra din egen stue. 
Børvasstinden av Camilla Engvik // Brooklyn Baby av Madelen Isa Lindgren
Bor du på Løkka og jobber med noe kreativt? Eller liker du bare håndbrygget kaffe, skateboarding og alt annet som er hipt? Da er du heldig, for utvalget innen street art er stort og det finnes også flere fotokunstnere som fanger essensen i denne livsstilen. Lytt til hipsteren i deg og gå for noe nytt og annerledes.
Sphynx av Dag Knudsen // Thomas Reinkjøp av Mathias Nordby
Skulle du helst bodd i en internasjonal storby, eller bare har sansen for en rå estetikk som balanserer det minimale og eklektiske. Se etter kunsten som tilfører nettopp det resten av rommet mangler for å tilføre kontrasten som forandrer alt - enten det er noe fargesterkt, hipt eller kunst noe med historisk sus. 
Lazarus Norvegius av Henrik Gjerstad // Blublu av John Petter Kleppen
___________________________________________