RAM INN DET DU ER GLAD I

Innrammingen er viktig for opplevelsen av kunsten - derfor hjelper vi deg gjerne. Bor du i Oslo eller omegn kan du bestille bildet ferdig innrammet. Vi samarbeider med en Norgesmester innen innramming som bruker materialer av høyeste kvalitet for å sikre at bildene dine blir akkurat slik du vil ha dem.

Galleriramme

Standarden vår er en moderne og minimalistisk ramme, som er utarbeidet i samarbeid med kunstnere fra rammemakeren ved Galleri Kollekt. Vi bruker smale rammelister som er dype på sidene, for et rent uttrykk som setter kunsten i fokus.

Glass

Velg mellom standardglass eller anti-refleksglass (AR/UV70). Anti-refleksglass har 70% UV-beskyttelse og beskytter kunstverket bedre enn vanlig glass og er samtidig refleksfritt, noe som særlig er en fordel dersom bildet skal henge et sted med direkte lys. 

passepartout

Passepartout gir en 5-6 cm bred kant rundt kunstverket, mellom dette og rammen. Hvis arbeidet som skal rammes inn har signatur og nummerering nederst, legger vi passepartout rundt dette, (med mindre noe annet er spesifisert). For best resultat anvendes hvit eller off-white passepartout tilpasset kunstverket, og syrefrie materialer for å beskytte kunsten mot misfarging og andre skader. 

UTEN PASSEpARToUT

Bildet rammes inn kant i kant med rammen, uten passepartout og uten mellomrom mellom kunst og ramme. Når vi rammer inn bilder uten passepartout brukes en avstandslist for å få avstand mellom kunstverket og glasset.

MERK
Innrammede verk kan hentes hos rammemakeren sentralt i Oslo eller leveres med bud for kjøpers regning - Galleri Kollekt holder til i Thordenskiolds gate 12. Vi gir beskjed så snart bildet er klart for henting. MERK at innramming foreløpig bare er tilgjengelig i Oslo på grunn av utfordringer knyttet til frakt av glass. Om du bor andre steder i landet anbefaler vi heller å benytte en lokal rammemaker.