QUARANTINE : KIM "SINNSYKSHIT" LARSEN

Vi presenterer utstillingen "QUARANTINE" 21. november med Kim "SinnSykShit" Larsen.

Utstillingen vil foregå LIVE gjennom instagram og facebook kontoene våre klokken 14:00 til 16:00.  

 

Bilde: adapmag

Verkene i "QUARANTINE" er en serie stilrene og fargefulle malerier. Før SinnSykShit sine tidligere utstillinger har han isolert seg i studio mange måneder i forveien, og malt og utforsket aktuelle temaer. Målrettet har han skapt en samling arbeider som utforsker dette temaet og som går i dybden i hans innerste tanker der og da - som i en dagbok.

Nå som vi er midt i en pandemi og sosial nedstengning, oppdager vi et kunstnerskap som sjeldent har funnet sin plass bedre enn tiden vi befinner oss i nå. Med Kims særegne stilistiske studier av bygninger og rom, introduserer han oss for en parallel virkelighet - fremmed men analytisk. Her blir publikum lokket inn i en verden hvor tiden står stille, men hvor man ikke faller helt til ro.

Det vill vises malerier som aldri tidligere har blitt stilt ut i Norge, og helt nye malerier som er skapt sakte men sikkert i de sene timer. Denne utstillingen tar ikke som tidligere for seg et bestemt tema, men heller en periode fra en veldig sårbar tid.

Hvordan delta?

Du må ha en bruker på en av disse kanalene for å kunne bli med på utstillingen. Når LIVE streamingen starter finner du denne lett gjennom facebook arrangementet eller instagram kontoen vår. Alt du trenger å gjøre er da å klikke deg inn på LIVE streamingen. Det vil da være mulig for deg å se utstillingen, stille spørsmål, delta LIVE sammen med oss med ditt kamera og eventuelt få en prat med Kim "SinnSykShit" Larsen. 

Gjennom utstillingen vil det være mulig å kjøpe verkene. Om du følger oss på instagram eller Facebook vil du få varsel (om du har på varsler for den gitte kanalen) når LIVE streamingen starter.

 

Se flere av verkene som blir tilgjengelig på utstillingen HER.

For mer se facebook arrangementet HER.