Section
Drop element here!
Section
Drop element here!
Section
Drop element here!

INNRAMMING AV KUNST

Innrammingen er viktig for opplevelsen av kunsten - derfor hjelper vi deg gjerne. Vi har en Norgesmester innen innramming hos oss, som bruker materialer av høyeste kvalitet for å sikre at bildene dine blir akkurat slik du vil ha dem.

Bor du i Oslo eller omegn kan du bestille bildet ferdig innrammet. Du kan også få bilder du allerede har liggende rammet inn. Send oss en melding her eller ring på +47 920 92 535 for å få mer informasjon om hvordan vi kan ramme inn bildet ditt.  

Galleriramme

Standarden vår er en moderne og minimalistisk ramme, som er utarbeidet i samarbeid med kunstnere fra rammemakeren i Kollekt Rammer. Vi bruker smale rammelister som er dype på sidene, for et rent uttrykk som setter kunsten i fokus.

Glass

Velg mellom standardglass eller anti-refleksglass (AR/UV70). Anti-refleksglass har 70% UV-beskyttelse og beskytter kunstverket bedre enn vanlig glass og er samtidig refleksfritt, noe som særlig er en fordel dersom bildet skal henge et sted med direkte lys. 

passepartout

Passepartout gir en 5-6 cm bred kant rundt kunstverket, mellom dette og rammen. Hvis arbeidet som skal rammes inn har signatur og nummerering nederst, legger vi passepartout rundt dette, (med mindre noe annet er spesifisert). For best resultat anvendes hvit eller off-white passepartout tilpasset kunstverket, og syrefrie materialer for å beskytte kunsten mot misfarging og andre skader. 

UTEN PASSEPARTOUT

Bildet rammes inn kant i kant med rammen, uten passepartout og uten mellomrom mellom kunst og ramme. Når vi rammer inn bilder uten passepartout brukes en avstandslist for å få avstand mellom kunstverket og glasset.

VANLIGE SPØRSMÅL

Jeg vil ramme inn bildet på en annen måte enn produktalternativet?

Innramming innebærer mange muligheter, og alternativene du finner på produktsiden er bare forslag. Kontakt oss hvis du vil ha noe annet!

Hvor lang tid tar det å få et bilde rammet inn?

Innramming tar normalt 1-2 uker, men ta gjerne kontakt med oss dersom det haster å få verket ferdig innrammet.

Kan jeg bruke en ferdigramme?

Om du vil at kunstverket ditt skal holde seg fint og vare over tid anbefaler vi at du. bruker profesjonell innramming. Blant annet fordi de bruker syrefrie materialer. Syren som ellers er passepartouter og papp på ferdige rammer kan gi kunstverket skader og gjøre det gult på sikt. I tillegg er en skreddersydd ramme en fantastisk måte å fremheve det beste ved kunsten din på.

MERK

Innrammede verk kan hentes hos oss i Frognerveien 30. Vi gir beskjed så snart bildet er klart for henting. MERK at innramming foreløpig bare er tilgjengelig i Oslo på grunn av utfordringer knyttet til frakt av glass. Om du bor andre steder i landet anbefaler vi heller å benytte en lokal rammemaker. 

Section
Drop element here!