For oss er kunst mer enn en investering, og betyr mer enn dekor. Vi synes det å leve med kunst er inspirerende, og det vil vi at handleopplevelsen skal være og. 

Derfor arbeider vi hele tiden for å oppdage og å introdusere deg for nye kunstnere du bør følge med på. OsloNowhere samarbeider med de beste kunstnerne innen norsk samtidskunst, håndplukket for kvalitet og særegenhet. 

Velkommen til OsloNowhere!-


Formidling av kunstverk

Galleriet formidler kunst på vegne av kunstnere. Alle kunstverk Oslo Nowhere selger omsettes i kunstnerens eget navn, og formidles av galleriet som mellomledd.

Formidling av kunstverk for opphavsmannen er unntatt for merverdiavgiftsplikt etter merverdiavgiftsloven § 3-7 (5). For all annen MVA-pliktig omsetning, for eksempel innramming, frakt, brukskunst og smykker, spesifiseres MVA-beløpet på fakturaen i et eget felt.

For deg som kunde betyr dette at du kjøper kunst av kunstneren, som da er å anse som kontraktsmotpart, med Galleri OsloNowhere som mellomledd.

Eventuell reklamasjon på kunstverkene ved slik omsetning er kunstnerens ansvar. Likevel har vi avtalt med kunstneren å bistå i kontakten med kjøpere, slik at du kun trenger å forholde deg til oss i Galleri OsloNowhere.

Galleri OsloNowhere tar på seg på Kunstnerens vegne og i Kunstnerens navn å formidle salg av alle kunstverk som Kunstneren ferdiggjør og signerer i løpet av avtaleperioden. Avtalen er beregnet på rene formidlingssalg, hvor galleriet har tatt på seg å selge kunstverk på vegne av kunstneren, i kunstnerens navn, som forutsetning for at det foreligger formidlingssalg.