HERSKERINNEN : THEA KLINGVALL

Thea Elise Klingvall er tilbake med sin andre utstilling for OsloNowhere den 24. oktober

Bildene er en serie oljemalerier som har som mål å reflektere det å finne en styrke og frihet i det å være kvinne, uavhengig av form, etnisitet og verdier. Visualisert usjenert i fargefulle omgivelser som er en motsetning til klassisk realisme. Som et symbol på noe fremtredende og en oppfordring til kvinnen om å være fryktløs og aldri gjemme seg for verden

 

Med utstillingen Herskerinnen ønsker Thea å fremme et symbol på noe fremtredende og en oppfordring til kvinnen om å være fryktløs og aldri skjule seg for verden.

Verkene er usjenert i fargefulle omgivelser som er en motsetning til klassisk realisme. Arbeidene til Thea handler om å finne friheten til å være kvinne og motet til å være modig og skamløs. Klingvall utforsker kontrasten mellom det svært realistiske og abstrakte farger. Mens hun fokuserer på tradisjonelle teknikker, som maling og illustrasjon, kombinerer Thea disse på nye måter for å skape et moderne uttrykk.

Om Thea Klingvall

Thea Klingvall har en BA i detaljhandel fra Westerdals Oslo. Fra 2006-2010 gikk hun i tillegg i lære hos Jonny Andvik, kjent som en av de fremste figurative malerne i Skandinavia fra sin generasjon. Hun arbeider innen figurativ tegning, grafisk tegning og oljemaling. 

Les intervjuet med Thea her

Instagram @theakling