OsloNowhere X Spaces

Pluto av Jørgen Ringstrøm 27.300,- 

 


 

Vi kan endelig presentere OsloNowhere x Spaces Works: et nytt og spennende samarbeid med Spaces Works i Oslo. Vi har gledet oss til å vise dere resultatet!

Spaces Works er et nytt kontorkonsept for gründere, startups, og mer etablerte bedrifter i norsk næringsliv. I august åpnet de dørene til helt nye lokaler i Kvadraturen-området og i den forbindelse startet samarbeidet med å tilføre norsk samtidskunst til Spaces-brukernes arbeidshverdag. Sammen med Spaces har OsloNowhere håndplukket kunst fra Ole Marius Fossen, Jenny Hviding, Cecilie Riis Kjeldsen, Jørgen Ringstrøm, Julie Tørrissen, Thomas Hargreaves og Guttestreker. 

Kunsten ble valgt ut for å både understøtte interiøret, men også utfordre litt og skape nye og sterke inntrykk i de sonene de står i. Verkene jobber med, men utfordrer eller gir en ekstra dimensjon til hvert område.
— Annethe Thorsrud, interiørarkitekt fra Scenario

OsloNowhere x Spaces Works handler i bunn og grunn om trivsel og kreativitet. Vi holder en knapp på at den norske samtidskunsten fra galleriet skal videre skape og forsterke kreativitet, innovasjon og effektivitet i arbeidsdagen. Kunsten skal bidra til et godt artistisk miljø. 

Sjekk ut bildene fra Spaces under og la deg inspirere.

 


It's Time av Guttestreker 6.000, - | Bilder fra H20-serien av Ole Marius Fossen fra 5.600,-

 

Pluto av Jørgen Ringstrøm 27.300,-

 

Komorebi av Cecilia Riis Kjeldsen 2.900,- | Faces Three og Faces Five av Julie Tørrissen 2.300,- 

 

Female Future av Thomas Hargreaves 8.600,-

 

Sjøliv av Jørgen Ringstrøm 16.800,-

 


 

For mer informasjon om Spaces: Spaces Kvadraturen
Kunsten er tilgjengelig for kjøp på Spaces Works og selvfølgelig på vårt nettgalleri.