KORT OG GODT

Du er så grei at du kjøper kunst av oss - vi sender så raskt vi klarer, rimelig og sikkert. Har du spørsmål underveis skal du få gode svar. Det er trygt og enkelt å handle hos oss, og alle kunder skal bli fornøyd!

MER OM VILKÅRENE

Takk for at du interesserer deg for våre vilkår! OsloNowhere et nytt prosjekt med et lite og kunstinteressert team. Målet vårt er å koble sammen kunstsamlere og kunstnere. Det innebærer at vi ikke selv selger kunsten. Når du kjøper kunst gjennom oslonowhere.com kjøper du direkte fra kunstneren. Vi fungerer som et mellomledd mellom deg og kunstneren, og arbeider for å gjøre transaksjonen så smidig som mulig for begge parter. Vi mottar din betaling og leveringsinformasjon, utsteder kvittering og mottar eventuelle returer på vegne av kunstneren, for å gjøre ting enkelt for alle. MER OM LEVERING

De fleste bildene sendes innen 24 timer etter bestilling. Der sendetiden avviker står dette spesifisert i produktinformasjonen til bildet. Vi gjør imidlertid det vi kan for å holde leveringstiden så kort som mulig, og får mange gode tilbakemeldinger på rask leveringstid. Noen av arbeidene er også tilgjengelige for henting sentralt i Oslo, eller ved kunstnerens egne lokaler. Ta eventuelt kontakt for å avtale et tidspunkt for henting, eller om du har noen andre spørsmål knyttet til levering.

Dersom du har noen spørsmål eller kommentarer, ta kontakt med oss ved å bruke kontaktskjemaet ovenfor eller send oss en epost på hello@oslonowhere.com. Vi svarer deg så snart som mulig.

RETURER

Er det noe du er misfornøyd med, ta kontakt! Vårt mål er alltid å ordne opp. All nødvendig informasjon for din retur er vedlagt i bestillingsbekreftelsen du mottar på epost ved bestilling. Noen av produktene tilvirkes på bestilling, og ved retur av disse vil trykkostnadene trekkes fra refusjonen. I tilfeller der dette er aktuelt står det oppgitt i produktbeskrivelsen til det enkelte bildet.

Ettersom du kjøper kunsten fra kunstneren, vil eventuelle krav eller klager knyttet til kunstverk være kunstnerens ansvar. For å forenkle prosessen, har vi avtaler med kunstnerne vi samarbeider med som tillater oss å hjelpe dem med å behandle klager på deres vegne. For deg betyr det at du kan rette krav eller klager til oss, vi vil gjøre vårt beste for å løse problemet. Ta kontakt med oss før du returnerer noe og sørg for at produktet returneres i original stand og er pakket for å unngå skader under frakt.

Du trenger ikke bruke angrerettskjema for vår del, bare ta kontakt så ordner vi det enklest mulig.

FRITAK FOR MERVERDIAVGIFT VED SALG AV KUNST

Som nevnt ovenfor selges all kunst på denne siden i kunstnerens eget navn, med OsloNowhere som formidler.

Kunstverkene på OsloNowhere oppfyller de generelle kravene for fritak fra merverdiavgift. Dermed er prisene på våre nettsiden uten mva., og mva. vil ikke legges til salgsprisen ved kjøp. Når prisen overstiger 2.000 kr. er en lovfestet kunstavgift* på 5% inkludert i salgsprisen (Kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond).

SIKKERHET

Vi håper du føler at det er trygt å handle hos oss. Vi  lagrer aldri betalingsinformasjon, og alle betalinger håndteres av vår betalingspartner Stripe. OsloNowhere har på ingen måte mulighet til å se ditt kortnummer eller andre sensitive opplysninger. Som kunde av OsloNowhere kan vi fra tid til annen sende deg tilbud og informasjon som vi tror du vil like. Du kan til enhver tid velge å ikke motta slik kommunikasjon.

ANDRE VILKÅR

Vi forbeholder oss retten til å avvise din bestilling dersom de personlige opplysningene dine er feil, eller dersom kredittkortet som ble brukt ved bestilling tilhører noen andre enn mottakeren. Vi beklager dersom det medfører noen ulempe, men tar forbehold for å forhindre svindel og for å sikre en god opplevelse for både deg og kunstnerne.

TAKK FOR AT DU HANDLER HOS OSS!