Oslo Art Walk

OSLO ART WALK av Oslo Nowhere PÅ AKER BRYGGE

Vi inviterer til vår aller første Oslo Art Walk festival i Holmens gate på Aker Brygge fra 22. til 26. september 2021! Festivalen er et samarbeid mellom Oslo Nowhere, Oslo Byfestival og Aker Brygge, som en spennende reise i gatekunsten verden. Torsdag 23.9 blir det fest og du kan oppleve live gatekunst av våre mest kjente kunstnere Martin Whatson, Kim "SinnsykShit" Larsen, og Hama Woods, til musikk av Tommy Tee.

 

Kunstnere under Oslo Art Walk:

Martin Whatson

Martin er en Norsk gatekunstner som er kjent for sine kalligrafiske verk i gråtoner. Martin kombinerer abstrakt bevegelse med figurative sjablongerte komposisjoner. Med en trang til å søke etter skjønnhet i det som vanligvis blir assosiert som stygt og upopulært – skaper Martin både konflikt og enhet i sine verk. Inspirasjon finner gjerne Martin i menneske, bylandskaper, graffiti og  forfallende bygninger. 

Hama Woods

Hama er en kvinnelig sjablongkunstner med sin base i Oslo. Hennes arbeid viser dyp respekt til naturen og dens tilknytning til menneske. Hamas arbeid kommuniserer naturens viktige rolle ved å utrykke menneskets grådighets og konsum, og dens direkte innvirkning på vårt naturlige miljø. 

Håndkuttede sjablonger, i flere lag og spraymaling – Hama ønsker å styrke og utfordre  publikum til å  revurderer og trekke beslutninger på egen valg, og hvordan dette påvirker naturen. 

Kim “Sinnsykshit” Larsen

Kim “SinnSykShit” Larsen er en norsk billedkunstner, med flere kreative uttrykk. Kims har hatt utstillinger både i gallerier og på festivaler i Norge og internasjonalt.

Kunsten til Kim sees oftest i fugleperspektiv med hovedfokus på bybildet i en tegneserieverden. Med uskyldig fremstilling og sterke farger lar Kim publikum ta del i hans egen fantasi, men også lage sine egne historier rundt kunsten.

 

SE VIDEO